Volwassenen

Jezelf kunnen verdedigen in noodsituaties
Krav Maga biedt dé oplossing om bestand te kunnen staan tegen vechtpartijen, berovingen en zinloos geweld. Deze trainingsvorm is dan ook niet voor niets ontwikkeld. Veel mensen voelen zich onveilig op straat. Wil jij jezelf kunnen redden uit onverwachte situaties? Je veilig voelen in welke omgeving dan ook? Xcellent helpt jou om jezelf te kunnen verdedigen wanneer dat nodig is. Dat doen we volgens het meest realistische zelfverdedigingssysteem ter wereld: Krav Maga. Ben jij benieuwd of dit ook iets voor jou is? Neem contact met ons op en doe mee! Of lees verder en kom meer te weten over Krav Maga.

Meer informatie over Krav Maga
Krav Maga is een zelfverdedigingstechniek waarbij de handelingen zijn gebaseerd op de natuurlijke reflexen van het lichaam. Wij leren je de vaardigheden om die reflexen tot in de puntjes te beheersen. En om ze toe te passen onder druk en hevige stress. Iedereen zonder strafblad kan meedoen met deze groepslessen om zichzelf of anderen te verdedigen tijdens een (gewelddadig) incident. Niet voor niets wordt Krav Maga ook ingezet door de politie en in de beveiligingssector! Wij geven deze lessen echter aan iedereen. Niet alleen aan agenten en beveiligers.

Voor iedereen een speciaal afgestemde cursus
Hoe fijn zou het zijn als iedereen zichzelf kan verdedigen. Iedereen heeft immers op een andere manier last van ‘geweld’ en intimidatie. Daarom hebben wij voor afzonderlijke groepen specifiek afgestemde cursussen samengesteld. Neem bijvoorbeeld onze trainingen voor kinderen. Niemand is beter gebaat bij een zelfverzekerde en sterke houding dan je kind(eren). Vervelende of agressieve klasgenootjes, vreemden die jouw kind aanspreken, volwassenen die een kind kwaad willen doen.. In de Kids lessen leren kinderen en tieners spelenderwijs hoe ze zich zowel verbaal als fysiek kunnen verdedigen, zich assertief opstellen en met voldoende zelfvertrouwen zich staande kunnen houden in de huidige samenleving. Vrouwen hebben vaak te maken met andere vormen van ‘geweld’ dan kinderen en mannen. Intimidatie, seksueel georiënteerde vormen van belagen, handtastelijkheden, opmerkingen en het constant opzoeken van grenzen. Voor vrouwen bieden wij de Stay Away lessen aan. Tot slot is er nog de training voor beveiligingspersoneel. Kortom, voor iedereen hebben wij een passende cursus:

- Volwassenen
- Jeugd
- Vrouwen
- Bedrijven

Klinkt Krav Maga jou interessant?
Wij zijn het enige IKMF-gecertificeerde Krav Maga-trainingscentrum in Deventer , Twente en Zutphen dat jou helpt om jezelf te kunnen verdedigen. Interesse? App naar 06-21968638 of stuur een mailtje naar info@kravmaga-oostnederland. Krav Maga redt levens!