Dankzij Protect & Defend voel ik me stukken beter, fitter, vrolijker en gewoon lekker in mijn vel. Ik kan het iedereen aanraden mocht je nog twijfels hebben gewoon een keer proberen

Miranda van der Meij

Micheal is een supercoach: altijd geduldig, sleept je er door als je bijna niet meer kan, weet precies nog net even dat laatste restje energie eruit te trekken, deskundig en houdt je doel scherp in de gaten. Wil je echt een keer een stap verder komen? Dan raad ik je aan om zeker een keer een afspraak te maken en ervaar het zelf!

Monika van Boheemen

Nu 2 maanden bezig bij Protect & Defend en wat word ik hier enthousiast van!!! Het is een andere manier van trainen dan dat ik gewend ben. Door het (begeleid) opbouwen met gewichten voel ik me duidelijk sterker worden met de daarbij behorende voordelen natuurlijk ;)De sfeer onderling is top en er is ruimte om je eigen plan trekken maar met de motivatie die je nodig hebt!!

Nadja Samar

Mijn dochter Milou en mijn zoon Luuk zitten allebei op krav maga kids. Ze vinden het allebei geweldig!! Elke vrijdag gaan ze er met heel veel plezier naar toe en thuis laten ze altijd zien en horen (roepen ze heel hard KRAV MAGA na een uitgevoerde techniek) wat ze allemaal geleerd hebben. Laatst zei Milou dat ze ons 06 nummer van Michael uit haar hoeft “moest” kennen, in geval van nood kun je dan je ouders bellen. Hoe geweldig is dat. Ze worden er heel zelfverzekerd van. Ook het examen in Enschede was laatst een hele gave ervaring voor de kids, ze waren super trots dat ze het gehaald hadden. En wij als ouders ook, wat deden alle kids het goed, leuk hoor. Michael bedankt!!

Alet Elshof

Michael en zijn manier van lesgeven hebben zeer veel voor onze zoon gedaan. De krav maga lessen helpen niet alleen voor zijn conditie, maar ook enorm voor zijn zelfbeeld! Michael geeft elk kind individueel erg veel aandacht. Top!

Maarten Overkemping

Onze kinderen zitten nu ruim een jaar op kids krav maga. Michael leert de kinderen niet alleen zelfverdediging, maar brengt ze ook op een speelse wijze o.a. discipline, respect hebben voor elkaar en je weerbaar op stellen bij. Wij (en de kinderen) zijn zeer tevreden over de lessen.

Maarten de Nivelle

Na de zomervakantie van 2016 ben ik in Enschede begonnen met de zelfverdedegings sport Krav Maga bij Protect & Defend. Ik wilde nog fitter worden en fit blijven, dat is gelukt de afgelopen 2 jaar. De trainingen zijn vrij pittig maar goed te doen. Zelf ben ik bijna 60 en denk dat dit goed vol te houden is.

De prettige sfeer, de sportiviteit en de behulpzaamheid van de deelnemers geven je een welkom gevoel. De trainers zijn goed en grondig geschoold in deze tak van sport en de lessen zijn afwisselend. Ik heb al in een trein getraind, op een donker schoolplein en er is ook een keer in een stadsbus geoefend. Je leert en gaat er je grenzen verleggen, je krijgt meer zelfvertrouwen en je word trots op je zelf, je doet het toch maar even.

Verder worden er regelmatig seminars gehouden, bescherm je familie, law enforcement, multiple attackers, enz. Verder kan je ook trainen voor levels waar je een examen voor kunt afleggen. Daarin word je goed begeleid met evt. extra lessen.

Kortom een zeer gedreven en gemotiveerd team van instructeurs waarvoor niks te veel is en die bij mij hoog in aanzien staan. Dus in de benen, Krav Maga is een avontuur

Frans van der Burg

Ik ben ruim 4 jaar geleden begonnen met Krav Maga in Deventer.
Ik hoorde het in de wachtkamer van de dokter en die man was zo enthousiast en vol overtuiging dat ik het graag wou proberen.

Veiligheid vind ik erg belangrijk en dat leer je zeker wel met krav maga.
Ze bootsen echte situaties na die je op straat of in het uitgaan leven vaak ziet, jammer genoeg.

Toen ik begon zaten ze in een zaal en dat werd de box genoemd.
Michael is een hele rustige goede trainer waar je gelijk een goed gevoel bij krijgt.
Ik werd gelijk ontvangen alsof ik al jaren meedeed.

Nu jaren later heeft zich ontwikkeld als een sportschool waar alles kan.
Ik raad het iedereen aan die onder andere veiligheid en respect belangrijk vind.

Sander Dijkstra

Nu bijna een jaar aan het sporten onder leiding van de deskundige trainers van Protect & Defend! Uitdagende trainingen waarin je gestimuleerd en gemotiveerd wordt om steeds een stapje verder te gaan en jezelf te verbeteren. De sfeer is heel prettig en naast dat het hard werken is, is sporten bij Protect & Defend ook erg gezellig.

Danniek van TiggelhovenDeventer