Wat mensen over ons zeggen

5/5

De lessen hebben veel voor onze zoon gedaan

Michael en zijn manier van lesgeven hebben zeer veel voor onze zoon gedaan. De krav maga lessen helpen niet alleen voor zijn conditie, maar ook enorm voor zijn zelfbeeld! Michael geeft elk kind individueel erg veel aandacht. Top!

Maarten Overkemping

op een speelse wijze o.a. discipline, respect hebben voor elkaar en je weerbaar op stellen

Onze kinderen zitten nu ruim een jaar op kids krav maga. Michael leert de kinderen niet alleen zelfverdediging, maar brengt ze ook op een speelse wijze o.a. discipline, respect hebben voor elkaar en je weerbaar op stellen bij. Wij (en de kinderen) zijn zeer tevreden over de lessen.

Maarten de Nivelle

Elke vrijdag gaan beide kinderen met plezier naar de Krav Maga

Mijn dochter Milou en mijn zoon Luuk zitten allebei op krav maga kids. Ze vinden het allebei geweldig!! Elke vrijdag gaan ze er met heel veel plezier naar toe en thuis laten ze altijd zien en horen (roepen ze heel hard KRAV MAGA na een uitgevoerde techniek) wat ze allemaal geleerd hebben. Laatst zei Milou dat ze ons 06 nummer van Michael uit haar hoeft “moest” kennen, in geval van nood kun je dan je ouders bellen. Hoe geweldig is dat. Ze worden er heel zelfverzekerd van. Ook het examen in Enschede was laatst een hele gave ervaring voor de kids, ze waren super trots dat ze het gehaald hadden. En wij als ouders ook, wat deden alle kids het goed, leuk hoor. Michael bedankt!!

Alet Elshof

Iedereen is fanatiek en iedereen doet goed zijn best

Krav Maga is een erg leuke sport! iedereen is fanatiek en iedereen doet goed zijn best. Vergeleken met bijvoorbeeld judo is krav maga heel anders. Bij krav maga oefen je jezelf te verdedigen op dingen die in het echt bij je kunnen gebeuren zoals: je word gewurgt; wat moet je dan doen? Dat leer je allemaal op krav maga. De trainers zijn erg fantastisch en ze zijn ook wel in voor een lolletje😉 Maar serieus trainen hoort er natuurlijk ook bij!! Kortom: krav maga is een sport waar je jezelf leert verdedigen tegen dingen die echt kunnen gebeuren! Lijkt het je wat? Kom zeker een proefles mee doen.😀

Jorrick Preuter

Elk kind of volwassene kan meer zelfvertrouwen krijgen

Elk kind of volwassene kan meer zelfvertrouwen krijgen door zich te leren verdedigen!
Krav Maga is daar de sport voor!

Adriana Maarleveld

Handig voor burgers, maar vooral voor personen die beroepsmatig met fysiek geweld te maken hebben.

Zeer professioneel, snel en efficiënt ✔️ Handig voor burgers, maar vooral voor personen die beroepsmatig met fysiek geweld te maken hebben.

Gilly Harmsen

Mijn dochter heeft meer zelfvertrouwen

Zeer en zeer tevreden.
Mijn dochter heeft meer zelf vertrouwen durft confrontaties aan te gaan en door dit team van specialisten weet ze met moeilijke situaties om te gaan en hoe te moeten handelen. Een dikke aanrader!

Anne Postma

Mensen die snappen wat ze doen

Mensen die snappen wat ze doen. Niet alleen alles volgens het boekje willen doen maar ook daar buiten willen en durven kijken. Dit zorgt er voor dat er handvaten worden gegeven wanneer lengte, geslacht of beperking een belemmering kunnen zijn. Goede trainingen en begeleiding op maat dus.

Ruan Umboh

Personal Training sessies zijn top

Veel respect wat de trainer(s) zelf voor elkaar hebben moeten boksen. In mijn geval Michael Dikmans. Een trainer die mijn gabber is geworden. Personal training sessies zijn TOP en persoonlijke begeleiding geweldig. SUCCES met de new branding. Hopelijk uitbreiding naar Brabant.

Maarten Schoonus

Elke les weer topsfeer

Naast “krav maga uit het boekje” veel aandacht voor praktijksituaties ( in de reguliere lessen en de diverse extra thema trainingen.)

Verder veel aandacht voor kracht, conditie en mindset..

Elke les weer topsfeer en respect onderling, ongeacht op welk level men traint.

Raimond Kuipers
Schuiven naar boven