Soms werkt een privétraining beter

Herken je jezelf in één van onderstaande punten?
  • Je vindt het moeilijk om zelfstandig of in groepsverband te (blijven) trainen
  • Je hebt een specifieke doelstelling waar je aan wilt werken
  • Je wilt graag wat bereiken, maar de tijden van de groepslessen komen je niet goed uit.
  • Je investeert graag in je gezondheid en in extra snelle resultaten
  • Je ontvangt graag veel persoonlijke aandacht bij het realiseren van je doelstellingen

Dan zijn onze privétrainingen zeker iets voor jou! Privétrainingen zijn dé manier om, met extra aandacht door de persoonlijke begeleiding, snel je doelstelling te bereiken. Niet alleen voor fysieke sport doelstellingen kun je bij ons terecht, maar ook in combinatie met Krav Maga in 1 op 1 begeleiding of in een klein misschien zelf samengesteld groepje.

Wordt de fitste versie van jezelf

Tijdens een privé training zorgen wij ervoor dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt, maar ook zelf meer leert. Wanneer je kiest voor privé training ben je in de toekomst in staat om zelfstandig oefeningen uit te voeren en ook verstandige keuzes te maken wat betreft bijv. voeding en/of je eigen veiligheid.

Ons doel is om iedereen die wil, te helpen om fit te worden. Dit kan zijn dat iemand wilt afvallen, sterker wilt worden, weerbaarder te worden of de conditie wilt verbeteren. Wat je doelstelling ook is, wij staan voor je klaar om aan de slag te gaan.

Als internationaal gecertificeerde trainers begeleiden wij zowel individueel als in groepsverband.

 

 

Hier plaatsen wij de laatste nieuwtjes. Daarnaast kun je jezelf zich in Virtuagym aanmelden voor de lessen. Virtuagym is bovendien perfect geschikt om jouw trainingsoefeningen en voortgang in bij te houden. Nog een andere optie is om lid te worden van allerlei groepen, waarin mensen trainingstips uitwisselen. Kortom, Virtuagym biedt een fijne ondersteuning bij een gezonde levensstijl.

Wij werken samen met Diëtheek. Diëtheek gelooft dat een gezond leven begint bij de juiste voeding. Goede voeding helpt u gezond en fit te houden. Soms vraagt uw gezondheid echter om een aanpassing van uw voeding. Diëtheek geeft verantwoorde, persoonlijke voedingsadviezen om deze aanpassing op een praktische en realistische manier in uw leven in te passen.

Onze trainers zijn deskundig op het gebied van verantwoord bewegen en kunnen een persoonlijk plan opstellen waarbij een gezonde levensstijl centraal staat. Door persoonlijke begeleiding én aandacht kun je jouw (trainings)doelstelling(en) op een verantwoorde manier realiseren.