“So that one, may walk in peace”

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen Krav Maga beoefenen. Met toenemende dreigingen en intimidatie in allerlei vormen is een grote mond niet altijd voldoende. Krav Maga leert je jezelf te verdedigen en maakt je in korte tijd weerbaar(der), zelfverzekerd en bewust.

Xcellent leert mensen uit onder anderen Twente van alle leeftijden en achtergronden sterk in hun schoenen te staan. Middels ’s werelds best geteste zelfverdedigingsmethodes en trainingsprincipes brengen we jouw fysieke en mentale kracht naar topniveau. We verleggen je grenzen en verrijken jouw welzijn door gezonder te leven, beter te bewegen, je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht te verruimen en je gevoel van veiligheid te vergroten.

Daarnaast leveren de trainingen op meerdere plekken in Twente meer zelfvertrouwen, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen op. Je traint de regie te pakken en te bepalen hoe de situatie eindigt. Krav Maga leert je veilig thuiskomen en sterker in je schoenen te staan. Het is een compleet pakket van fysieke en mentale beheersing in bedreigende en gevaarlijke situaties

JOIN US!

Ben jij woonachtig in Twente of omstreken? En wil jij onder leiding van 1 van de weinige Expert level instructeurs van Nederland trainen? Wij geven al ruim 10 jaar les in Twente en omstreken.

Whatsapp ons

06-21968638

Dichtsbijzijnde Krav Maga school

Rijnstraat 11, Enschede

Havezatenlaan 18, Hengelo

Wieldraaierlaan 12, Oldenzaal

 

Vraag proefles aan

info@kravmaga-oostnederland.nl