Over ons

Michael Dikmans

Eigenaar, Krav Maga instructeur en Personal Trainer

Ik ben niet het type dat rustig stil kan zitten. Er is altijd iets wat ik nog kan en wil doen. Voor mij duurt een dag eigenlijk altijd te kort. Met alles wat ik doe streef ik ernaar om met maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te halen. Door mijn positieve instelling ben ik altijd vrolijk en enthousiast. Ik werk graag met mensen en ik zie dat mijn positieve instelling een positieve invloed heeft op mensen met wie ik ben. Ik kan mijzelf snel en makkelijk aanpassen aan onverwachte situaties.

Michael Huijbrechtse

Krav Maga instructeur Deventer en Enschede

Woonachtig in het mooie Lochem en werkzaam bij het Ministerie van Defensie. Ik ben met Krav Maga in aanraking gekomen tijdens een vakantie in Frankrijk in 2015. Na terugkomst van de vakantie was ik zo nieuwsgierig dat ik naar de dichtstbijzijnde school ben gegaan voor een proefles. Dit heeft geresulteerd in dat ik hieraan - zoals ze dat noemen het “Krav virus” - heb overgehouden. Wat mij vooral aanspreekt binnen het Krav Maga, is dat iedereen het kan beoefenen en dat je een goede mindset en doorzettingsvermogen bezit.

Danijel Trifunovic

Krav Maga instructeur Oldenzaal

Danijel Trifunović heeft in zijn jeugd kennis gemaakt met veel verschillende sporten. Hij kwam er snel achter dat hij het meeste affiniteit heeft met vechtsporten. Het technisch en conditioneel bezig zijn in combinatie met werken aan zelfvertrouwen, wilskracht, geduld, zelfbeheersing en respect, spreekt hem in het bijzonder aan. Al op jonge leeftijd was hij begonnen met Pencak Silat en is daarna doorgegaan met Kickboksen en Muay Thai. Wegens studie en later werk was hij noodgedwongen gestopt met trainen. Echter begon de passie voor vechtsport opnieuw te kriebelen. Deze passie werd aangewakkerd door een goede Krav Maga documentaire en alles wat hij daarna erover had gehoord en gelezen. Na de deelname aan een Krav Maga introductie seminar van Xcellent Defense nam de enthousiasme nog meer toe en dit resulteerde tot een inschrijving. Danijel was gestart met 1 uur per week trainen en in korte tijd werd dit uitgebreid naar meer dan 10 uur per week. En uiteindelijk tot Krav Maga instructeur.

Jodi van den Enk

Diëtist

Alweer 5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN te Nijmegen. Sinds 1 juli 2015 ben ik bij Diëtheek werkzaam. Mijn interesse gebied is groot. Onder meer sport, maar ook kinderen, allergie/intolerantie, overgewicht en ondergewicht. Voor van alles kunt u bij mij terecht, ook al zijn het alleen maar vragen. Zelf ben ik sportief aangelegd. Ik tennis, loop hard, fitness en heb 8 jaar gehockeyd. In de wintermaanden wordt er fanatiek schaatsen gevolgd. En af en toe wordt er ook zelf geschaatst.

Juliët Huisman

Manager en Personal Trainer

Na mijn hele leven al actief te zijn in de sportwereld, ben ik in 2015 afgestudeerd als Sportmanager. Deze mooie uitdagende functie mocht ik dan ook gaan vervullen bij Xcellent. Ik vindt het leuk om met mensen te werken aan zijn of haar persoonlijke of sportieve doelstellingen. Om mijzelf te blijven ontwikkelen en enkel het allerbeste te kunnen bieden aan onze klanten, volg ik geregeld opleidingen. Het allermooiste vindt ik om onze klanten te zien groeien en gelukkig zijn met hun behaalde resultaten.

Jason van der Zeeuw

Krav Maga instructeur Zutphen

In 2014 ben ik begonnen met Krav Maga o.l.v. Michael Dikmans van Xcellent Defense. Ik wist al snel dat Krav Maga hetgeen was, waar ik mijn hele leven naar op zoek was. Na 4 jaar trainen nam ik deel aan de Civilian Instructor Course onder leiding van Israel Cohen, Israel Tamir en Tamir Gilad. Voor 2014 was ik jaren actief in freerunning/parkour, waar ik uiteindelijk ook instructeur voor werd.

Mark Bakker

Krav Maga instructeur Oldenzaal

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent Geschiedenis op een middelbare school in Hengelo. Van jongs af aan had ik interesse in vechtsporten. Dat begon als kind met judo en later stapte ik over naar kickboksen. Een aantal jaren geleden hoorde ik van een vriend dat er krav maga lessen gegeven werden in Hengelo en Enschede. Na een proefles bij Michael Dikmans was ik gelijk enthousiast. Zo vaak mogelijk bezocht ik lessen in Hengelo, Enschede en Deventer. In 2017 werd ik gevraagd om instructeur te worden. Een kans waar ik volmondig ja tegen heb gezegd. In april 2018 heb ik de CIC o.l.v. Israel Cohen, Israel Tamir en Tamir Gilad met succes afgerond. Sinds het behalen van mijn diploma geef ik namens Xcellent één keer in de week les in Oldenzaal. Daarnaast neem ik af en toe een les waar in Enschede of Hengelo.

Dennis Eikelboom

Kettlebell Sport instructeur

Dennis (1985) is erkend KSBN kettlebellsport trainer. Daarnaast is hij toegewijd en getalenteerd beoefenaar van deze uitdagende sport. Dennis is een trainingsbeest met een enorme conditie. Hij heeft een prachtige techniek en kan hij zelfs met 2x32kg setjes draaien. Hij is eerste geworden op het onderdeel Longcycle 20kg bij de Rotterdam Kettlebell Cup in 2016, en derde op de biathlon bij de Rotterdam Kettlebell Cup 2018.