Wij bieden verschillende trainingen op maat aangepast aan de eisen en wensen vanuit jouw bedrijf en toegespitst op jouw situatie.

In ons 7 jarige bestaan hebben wij talloze workshops en trainingen gegeven voor bedrijven en overheden in binnen en buitenland. Omdat de problemen voor elke bedrijfstak anders zijn, kunnen we niet spreken van een vast programma.
We inventariseren waar de behoeften liggen en welke problemen er spelen op de werkvloer. Op basis hiervan wordt een programma gemaakt, maatwerk dus.

Iedereen krijgt wel eens te maken met agressie of (non-)verbaal geweld. Ook op de werkvloer komt dit steeds vaker voor. Je hebt immers te maken met emoties en persoonlijke kwesties waarbij mensen soms over de lijn gaan. Hierdoor kunnen je medewerkers zich onveilig voelen op straat, in openbare gelegenheden of in hun werksituaties. Dit heeft een steeds grotere impact op de maatschappij en de werksfeer van de werknemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplopend ziekteverzuim.

Om bedrijven hierin te helpen, bieden wij diverse op maat gemaakte bedrijfstrainingen.

Workshop Krav Maga

De workshop Krav Maga biedt medewerkers de gelegenheid om op een leuke en efficiënte manier kennis te maken met het meest effectieve zelfverdedigingssysteem ter wereld. In de workshop wordt de basis van Krav Maga behandeld, zoals trap- en stoottechnieken en verdedigingen tegen vastpakken en verwurgingen. Ook verdedigingen tegen aanvallen of bedreigingen met wapens is mogelijk.

Handelen in conflictsituaties

In deze training leren medewerkers wat agressie en geweld is, hoe dit herkent kan worden en hoe hiermee omgegaan kan worden. Door middel van rollenspellen en zelfverdedigingstechnieken leren uw medewerkers zichzelf (non-)verbaal, mentaal en fysiek te verdedigen tegen situaties die zij in hun werkveld tegen kunnen komen. De training gaat in op conflicthantering, omgaan met seksueel geweld, gespreksvaardigheden, (non-)verbaal (agressief) gedrag, verschillende aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken, en preventie en veiligheidsmaatregelen.

RTGB voor BOA

De training Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) is specifiek bedoeld voor buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) en gaat in op geweldsbeheersing, verschillende aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken. Daarnaast leert de deelnemer op de voorgeschreven wijze geweldsmiddelen zoals handboeien, wapenstok, pepperspray en in sommige gevallen een vuurwapen te hanteren.

Teambuilding

Wil jij je team dichter bij elkaar brengen en een leuke dag organiseren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een teambuildingdag(deel) bestaat uit verschillende leuke en uitdagende opdrachten die je met jouw medewerkers kunt uitvoeren, individueel, in teams tegen elkaar en/of als één team. De intensiteit van de opdrachten wordt zodanig verdeelt, dat dit voor elke deelnemer vol te houden is.