Eigen trainingslocatie in Zutphen

We zeiden het al eerder, 2020 wordt ons jaar. En zo blijkt maar weer! Sinds kort beheren wij een eigen trainingslocatie in Zutphen. Naast 4 locatie’s in Oost-Nederland in gymzalen, hebben we nu een eigen pand! Aan de Dreef 14 in Zutphen. Momenteel zijn we druk bezig met schilderen, verbouwen, aanleggen en inrichten van het pand. We verwachten medio maart helemaal klaar te zijn, en zullen dan ook een grootse opening houden. In tussentijd gaan de lessen in Zutphen gewoon door. Via social media houden we jullie op de hoogte van de voortgang van de verbouwingen. We hebben gelukkig ontzettend veel hulp, en het gaat zo allemaal heel snel.

 

Nieuwe faciliteiten:
 • Krav Maga trainingsruimte met mattenvloer en bokszakken
 • Entree met bar en drinkgelegenheid en lounge
 • Fitness gedeelte
 • Kleedkamers met douche, mannen en vrouwen apart
 • Coachingsruimte
 • Kantoren

Het nieuwe pand biedt ook weer nieuwe mogelijkheden.

Zo zullen we naast de vaste Krav Maga lessen voor volwassenen en kinderen, ook klein fitness aan gaan bieden, personal trainingen, workshops en cursussen op locatie en gaan we ons aanbod uitbreiden met mentale weerbaarheid.

 

Het vernieuwde aanbod:
 • Krav Maga voor volwassenen
 • Krav Maga voor kinderen
 • Krav Maga voor beroepsgroepen
 • Krav Maga voor scholen
 • RTGB opleidingen en bijscholing
 • Krav Maga PT
 • Small Group Training
 • Personal Training
 • Mentale weerbaarheid / Mindfullness
Eigen trainingslocatie in Zutphen
Schuiven naar boven