OPGEVEN KINDEREN KRAV MAGA EXAMENS

26 juni gaat de definitieve bestelling voor J1, J3 en K1 en K3 examens naar de IKMF.

Na 26 juni is het niet meer mogelijk om uw kind op te geven voor onze lokale examens. Probeer vandaag nog uw kind(eren) op te geven om teleurstellingen te voorkomen. Deze examens zijn voor onze kinderen van 7 tm 15 jaar die trainen in Deventer en Enschede. In januari 2020 zal er weer een kids examen georganiseerd worden in Enschede.

K1 level:
Kinderen van 7 tm 10 jaar die nu ongeveer 9 maanden trainen of door Michael Dikmans persoonlijk zijn gevraagd maar wel het curriculum snappen en onze 6 kernwaarden kunnen toepassen tijdens de les kunnen zich opgeven voor het K1 examen. De kosten zijn 35 euro per kind. Met dit bedrag bestellen wij bij de IKMF een levelpatch, diploma en paspoort. Een paspoort heeft iedere kravist en is belangrijk voor landelijke examens, door de IKMF georganiseerde seminars, trainingskampen of specials in de toekomst

J1 level:
Kinderen van 10 tm 15 jaar die nu ongeveer 9 maanden trainen of door Michael Dikmans persoonlijk zijn gevraagd maar wel het curriculum snappen en onze 6 kernwaarden kunnen toepassen tijdens de les kunnen zich opgeven voor het K1 examen. De kosten zijn 35 euro per kind. Met dit bedrag bestellen wij bij de IKMF een levelpatch, diploma en een paspoort. Een paspoort heeft iedere kravist en is belangrijk voor landelijke examens, door de IKMF georganiseerde seminars, trainingskampen of specials in de toekomst.

De K1 en J1 zijn op vrijdag 12 juli en starten om 17:00 uur in gymzaal kei 13, wezenland 582 in Deventer. Het examen zal mentaal en fysiek pittig zijn en rond de 1,5 uur duren.

K3 en J3 level:
De K3 en J3 examens zijn voor kinderen en junioren die vorig jaar zomer hun K2 of J2 hebben gehaald. De kosten zijn 20 euro per kind. Met dit bedrag bestellen wij een levelpatch en diploma.

De K3 en J3 zijn op vrijdag 12 juli en starten om 18:30 uur in gymzaal kei 13, wezenland 582 in Deventer. Het examen zal mentaal en fysiek pittig zijn en rond de 1,5 uur duren.

Opgeven van uw kind doe je door een mail te sturen naar michael@xcellentpt.nl

Als we alle mail binnen hebben zal Juliet een bevestiging sturen en het rekeningnummer waar het bedrag overgemaakt kan worden en met extra informatie zoals kantine gebruik en parkeren etc.