NIEUW LESROOSTER DEVENTER VANAF OKTOBER

‼️INTERNE MEDEDELING LOCATIE DEVENTER ‼️:

Per september 2019 zal Xcellent stoppen met de fitness in een eigen pand. Omdat ons fitnessaanbod niet rendabel is tegenover de kosten van het hebben van een eigen locatie. Ons Krav Maga aanbod voor volwassenen, kinderen en bedrijven loopt erg goed. En willen graag het Krav Maga aanbod ook echt verder professionaliseren en uitbreiden. Zo zijn we bezig met ons eigen digitale systeem wat volledig geautomatiseerd is voor de betalingen, website, in en uitschrijven, nieuwsbrieven, kleding bestellen etc. Maar hiervoor hebben wij geen eigen pand nodig. We zullen per 1 oktober verder gaan in een sportruimte in Kei13 en 1 middag in sporthal De Kuip op Colmschate, waar we de hele week gewoon onze Krav Maga lessen voor zowel volwassenen als kinderen kunnen voortzetten. Het Krav Maga lesrooster zal zo veel mogelijk 1 op 1 overgenomen worden. Het voordeel van deze sportruimtes is, dat we degelijke kleedruimtes MET douches kunnen aanbieden en een goede sport climate control hebben en meer ruimte voor de grotere groepen. Ook is er gewoon een kantine waar ouders of anderen kunnen wachten en rustig kletsen en evt wat te drinken of te versnaperen kunnen halen. We zullen ook ons Krav Maga les aanbod in Deventer rustig uitbreiden naar de vraag en behoefte van onze leden. In de avonden, eind vd middagen en zaterdagochtend zullen er vaste lessen blijven plaatsvinden in Deventer.

Michael Huijbrechtse heeft ons medegedeeld een ambitie te hebben van een eigen Krav Maga school. Dit gaat hij binnenkort ook starten samen met Ilona in Almelo. Wij wensen hem al het geluk en succes van de wereld toe en we zullen blijven samen werken.

Het huidige pand in Deventer staat al te huur, zodat de verhuurders ruim de tijd hebben om een nieuwe huurder te zoeken. Tot 1 oktober blijven we gewoon op de huidige locatie, en zullen we in de zomer gaan voorbereiden op ons vertrek.

Zie onderstaand ons nieuwe lesrooster voor Krav Maga Deventer vanaf september/oktober 2019.

DEVENTER JEUGD:

Dinsdag:
15:30 kids K1 hoger (6 t/m 10 jaar)
16:15 kids starters les (6 t/m 10 jaar)
17:00 junior (11 t/m 15 jaar)

Locatie: De Kuip Colmschate

Vrijdag:
15:30 kids (6 t/m 10 jaar)
16:30 junioren (11 t/m 15 jaar)

Locatie: Kei 13 in Deventer

VOLWASSENEN:
Locatie: Kei 13 in Deventer

Dinsdag:
19:30 tot 20:45 uur starters
20:45 tot 22:00 uur gevorderden

Donderdag:
20:00 tot 21:30 uur Krav Maga

Zaterdag:
09:30 tot 10:30 KMC
10:30 tot 12:00 starters