Trojan Workout komt terug in Deventer

Vanaf April komt op veler verzoek de 30 minuten Trojan Workout terug in Deventer.

Trojan workout is een complete training in slechts 30 minuten voor iedereen die streeft naar prestatieverbetering. Of het nu gaat om conditie verbeteren, sterker worden of afvallen. De training is geschikt voor iedereen en je hebt gegarandeerd resultaat.

De essentie van de Trojan Workout zit in haar intensiteit en eenvoud. Bij alle trainingen wordt een zo groot mogelijk aantal spiergroepen tegelijkertijd aangesproken. Wanneer dit op een hoge intensiteit gebeurt, levert de training, naast een toename van kracht, een cardiovasculaire prikkel op. Het hart moet zo hard werken om alle actieve spieren van zuurstof te voorzien dat je met deze intensieve vorm van krachttraining tevens je conditie verbetert.

De reguliere trainingen vinden in groepsverband plaats en altijd onder begeleiding van een bekwaam instructeur. Tijdens de Trojan Workout wordt nauwlettend de juiste uitvoering van de oefeningen in de gate gehouden. Trojan Workout is voor iedereen te volgen. Voorwaarde voor het snelle resultaat is wel dat je bereid bent om er keihard voor te werken.

Onder de Trojan Workout van Xcellent vallen: kettlebell, body weight & circuit trainingen.

Vanaf april weer in Deventer op:
Dinsdag 9:30 uur & zaterdag 9:00 uuranaf April komt op veler verzoek de 30 minuten Trojan Workout terug in Deventer.

Trojan workout is een complete training in slechts 30 minuten voor iedereen die streeft naar prestatieverbetering. Of het nu gaat om conditie verbeteren, sterker worden of afvallen. De training is geschikt voor iedereen en je hebt gegarandeerd resultaat.

De essentie van de Trojan Workout zit in haar intensiteit en eenvoud. Bij alle trainingen wordt een zo groot mogelijk aantal spiergroepen tegelijkertijd aangesproken. Wanneer dit op een hoge intensiteit gebeurt, levert de training, naast een toename van kracht, een cardiovasculaire prikkel op. Het hart moet zo hard werken om alle actieve spieren van zuurstof te voorzien dat je met deze intensieve vorm van krachttraining tevens je conditie verbetert.

De reguliere trainingen vinden in groepsverband plaats en altijd onder begeleiding van een bekwaam instructeur. Tijdens de Trojan Workout wordt nauwlettend de juiste uitvoering van de oefeningen in de gate gehouden. Trojan Workout is voor iedereen te volgen. Voorwaarde voor het snelle resultaat is wel dat je bereid bent om er keihard voor te werken.

Onder de Trojan Workout van Xcellent vallen: kettlebell, body weight & circuit trainingen.

Vanaf april weer in Deventer op:
Dinsdag 9:30 uur & zaterdag 9:00 uur